Günlük burç yorumları (13 Ağustos 2023)

13.08.2023 - Pazar 07:33

Günlük burç yorumları (13 Ağustos 2023)

Murat İpek'ten 13 Ağustos 2023 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…

Ay, Yengeç burcunda hareketine devam ediyor. Sevdiklerinizi korumak adına gözünüzün kararıp, vampir dişlerinizin çıktığını hissedebilirsiniz.  
MURAT İPEK / [email protected]
KOÇ
Bugün birisi sizi sorunlarıyla taciz edecek ve bazı iyilikler elde etmek için müsaitliğinizden yararlanarak hikayeleriyle size açılmaya çalışacak. Dinleyin bari.
BOĞA
Yanınızdaki bu kişi en iyisini hak ediyor ve onu hayal kırıklığına uğratmak istemiyorsunuz.  Onun hakkında bugün doğru seçimi yaptığınızdan emin olun!
İKİZLER
Günü kendinize ve yapmayı en çok sevdiğiniz şeye ayırın, bunu hak ediyorsunuz, böyle bir fırsat bir daha ne zaman gelir kim bilir! Hadi eğlenin.
YENGEÇ
Evde yapmanız gereken işleri uzun süredir erteliyorsunuz ve şimdi onları yapmanın tam zamanı. Ne de olsa bu sizin eviniz, o evde siz de yaşıyorsunuz!
ASLAN
Bugün eşinizi size eşlik etmesi veya seçimlerinizi onaylaması için zorlarsanız, bol bol dırdırı da dinlersiniz gün boyu o nedenle rahat bırakın onu bugün.
BAŞAK
Bugün dışarı çıkıp hiçbir şey yapmamak yerine, iş biriktirmemek, sadece hepsini birden yapmanın bir yolunu bulmak daha iyi olur.
TERAZİ
Bugün gün sakin akmalı, büyük baş ağrılarınız olmamalı. Masaj yaptırmak için bir sağlık kulübüne gitmek veya yorulana kadar alışverişe gitmek de çözüm
AKREP
İster bir lavaboyu tamir ediyor olun, ister evi boyayın ister bahçeyle uğraşın ister mobilyaların tozunu alın ama ne yaparsanız yapın özenli olun az.
YAY
Bugün ancak iş veya okul dışında başka bir yaşam olduğunu ve bunun bile asla ihmal edilmemesi gerektiğini asla unutmamalısınız. Bunu bir düşünün derim.
OĞLAK
Bugün beyninize biraz uyarı verme günü. Hayatta seni tamamıyla güvende kılacak bir amaç bulamamış olsan bile, bu onu aramayı bırakma!
KOVA
Bugün birisi sizden önemli bir işin bağlı olacağı bir cevap bekliyor olacak. Tüm cephelerde tam cevabınızı vermek, anlaşılır olmak doğru olur.
BALIK
Sizin için çok basit olabilecek herhangi bir şeyden kaçının, çünkü sizi yeterince ilgilendirmeyecektir. Zor olanı başarma cazibesi de başkadır.

ALINTI KAYNAK: https://www.ntv.com.tr/galeri/astroloji-ve-burclar/gunluk-burc-yorumlari-13-agustos-2023,8yDDSymT-U-9rjAth9aR4g

YORUM YAZ