Yeteneği ailesinden... O şimdi çok ünlü!

09.03.2023 - Perşembe 04:33

class="medyanet-inline-adv">

Yeteneği ailesinden...

Ünlü oyuncu Özge Borak, Dünya Dans Günü'ne özel bir fotoğrafını paylaştı. Sanatçı bir aileden gelen ve çok küçük yaşlarda dans ile tanışan Borak paylaşımının altına 'Dünya Dans Günü'nü bir tbt ile de kutlayayım' notunu düştü.

Sanat hayatına henüz 8 yaşındayken kazandığı Şehir Tiyatroları Çocuk Bölümü'nde başlayan Borak aile mesleğini seçti. Tiyatro ve koreograf sanatçısı Selçuk Borak'ın kızı olan Özge Borak, yer aldığı projelerle adından söz ettiriyor.

Yeteneği ailesinden... O şimdi çok ünlü

Her fırsatta kariyerini ailesini borçlu olduğunu söyleyen ve küçük yaşta sahnede yer alan Borak o günleri şu sözlerle anlatmıştı:

class="medyanet-inline-adv">

"Çocukluğumda, Şehir Tiyatrosu'na başlamadan evvel, babamda beta kasetler vardı o zamanlar. Annie diye bir çocuk kaseti vardı, sinema filmi. Annie Müzikali'ni açar, her sabah mutlaka izlerdim. Artık şarkılarını ezberlemiştim. O müzikalin içinde ben de vardım. Her gün, her sabah hiç bıkmadan izlerdim ve sonra tiyatroya girince hayatıma 'Lütfen ben müzikalde oynayayım, çok istiyorum' diyordum. Sonra Kabare'de oynama fırsatını yakaladım ve oraya veda ederken nasıl ağladığımı anlatamam. Mecburen veda ettim ve hakikaten benim için oyunculuk kariyerimde çok mutlu olduğum ama bitti demediğim, umarım başkaları da olur dediğim bir andı..."

Yeteneği ailesinden... O şimdi çok ünlü

ÜNLÜ ANNE BABALARIN 'ÜNSÜZ' ÇOCUKLARI

Sinema, televizyon, müzik ve sahne dünyasının bazı ünlülerinin çocukları da en az onlar kadar ünlü. Onların da attığı her adım takip ediliyor. Ama öyle ünlüler var ki onlar çocuklarını kameralardan, objektiflerden saklıyor. İşte ünlüler ve onların tanınmayan çocukları...

Yeteneği ailesinden... O şimdi çok ünlü

 class="medyanet-inline-adv">

Kızım benim gözümde hep böyle

Sadettin Saran kızı Lal Saran'ın doğum gününü kutladı. 25. yaşına basan kızının çocukluk fotoğrafını paylaşan Saran altına, 'Kızım benim gözümde hep böyle… İyi ki doğdun kızım…' notunu düştü.

Baba-kızın fotoğrafına ilgi büyük oldu. Binlerce sosyal medya kullanıcı fotoğrafı beğeni yağmuruna tuttu.

Yeteneği ailesinden... O şimdi çok ünlü

EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER

Sadettin Saran, genç bir kadınla el ele objektife yansıdı. İkiliyi görenler sevgili olduklarını düşündü. Oysa Saran’ın yanındaki kadın, 25 yaşındaki kızı Lal’den başkası değildi.

Yeteneği ailesinden... O şimdi çok ünlü

İYİ Kİ DOĞDUN AYŞE

class="medyanet-inline-adv">

Gündüz kuşağı programı sunucusu Esra Ceyhan, 1992 yılında Barbaros Ceyhan ile evlenmiş, 2009 yılında boşanmıştı. Çiftin kızları Ayşe 16 yaşına bastı. Ceyhan, kutlama fotoğrafını "Ayşe'm" notuyla Instagram'da paylaştı. 

Esra Ceyhan, doğum günü mesajları için de teşekkür etti:

"Canım yavrum Ayşe’min doğum günü için yolladığınız iyi dileklerinize, dualarınıza, sarf ettiğiniz olağanüstü sıcak sevgi sözcüklerinize, tebriklerinize, temennilerinize ve varlığınıza şükran ve şükür dolu teşekkürlerimi sunuyorum"

Yeteneği ailesinden... O şimdi çok ünlü

YENİ YAŞA MÜTEVAZİ KUTLAMA

Demet Şener'in basketbolcu İbrahim Kutluay ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Ömer, 13 yaşına bastı. Ömer doğum gününü okulda arkadaşları ile pasta keserek kutladı. Şener, oğlu için sosyal medya hesabında mesaj yayınladı.

class="medyanet-inline-adv">

"Canım Ömerim iyi ki doğdun... Ne ara bu kadar büyüdün! Senin annen olmaktan gurur duyuyorum kalbi güzel, kendi güzel oğlum... Hep çok mutlu ol. Seni dünyadaki her şeyden çok seviyorum" 

Yeteneği ailesinden... O şimdi çok ünlü

Annesinin boyunu geçen Ömer'in babası İbrahim Kutluay'a olan benzerliği dikkat çekti. 

ASLANIM!

Komedyen Tolga Çevik, oğlu Tan’ın doğum gününü sosyal medya hesabından paylaştığı bir şiirle kutladı.

Yeteneği ailesinden... O şimdi çok ünlü

17 yaşına giren Tan’ın babasına benzerliği dikkat çekti. Çekildikleri bir fotoğrafı Instagram sayfasında yayınlayan Çevik altına şu şiiri yazdı: "Sonra bir bakıyorsun; boyu boyunu geçmiş, huyu seni mest etmiş. Yanı başında kalbi, aklı hayallerinde elbet... Gelecek onun artık eminsin, Allah kötülerden esirgesin. Nice yaşların olsun aslanım, ne mutlu senin babanım. İyi ki doğdun oğlum"

class="medyanet-inline-adv">

ANNESİNE BENZİYOR

Son olarak 'Sadakatsiz' dizisi ile izleyici karşısına çıkan Bennu Yıldırımlar, Bülent Emin Yarar ile evliliğinden olan kızı ile fotoğrafını Instagram'da paylaştı.

Yeteneği ailesinden... O şimdi çok ünlü

22 yaşındaki Ada'nın annesine olan benzerliği dikkatlerden kaçmadı...

MEĞER OĞLU VARMIŞ!

Mehmet Esen’in Faruk adında bir oğlu olduğu ortaya çıktı.

Yeteneği ailesinden... O şimdi çok ünlü

Almanya’da yaşadığı dönemde evlendiği Alman doktorla bir çocuk sahibi olduklarını söyleyen Esen, oğluyla tatil dönüşü görüntülendi.

BOYNUZ KULAĞI GEÇTİ

Arka Sokaklar'ın sevilen oyuncusu Ozan Çobanoğlu, 2016 yılında sunucu Ezgi Sertel ile nikah masasına oturmuş, geçtiğimiz yıl da çiftin ikiz çocukları Mert ve Tibet dünyaya gelmişti. Sosyal medyada hatrı sayılır bir hayran kitlesine sahip olan çiftten Ozan Çobanoğlu, ikizlerin doğumuyla babalık sevincini ikinci kez yaşadı.

Yeteneği ailesinden... O şimdi çok ünlü

Ünlü oyuncunun ilk evliliğinden Doruk adında bir oğlu daha var! Ozan Çobanoğlu, oğlu ile fotoğrafını ""Boynuz kulağı geçermiş :) 1.86 boy :) " notu ile Instagram'da paylaştı... Ozan Çobanoğlu'nun boyu 1.78...

ARTİSTİK POZLAR

Sayısız yapımda rol alan ünlü oyuncu Necmi Yapıcı, oğlu Emre ile fotoğrafını sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaştı.

Yeteneği ailesinden... O şimdi çok ünlü

Yapıcı'nın "Baba oğul bitakım artistik pozlar verdik" notuyla paylaştığı fotoğrafa beğeni yaptı.

AİLE MESLEĞİNİ SEÇTİ

Tatbikat Sahnesi’nın kurucuları ünlü oyuncular Erdal Beşikçioğlu-Elvin Beşikçioğlu çiftinin kızları Derin Beşikçioğlu da oyunculuğu seçti.

Yeteneği ailesinden... O şimdi çok ünlü

Çocukluğu anne babasının yanında tiyatro kulislerinde geçen, Derin Beşikçioğlu, oyunculuğu seçmesiyle ilgili şunları söylüyor:
‘Ailemin payı büyük. Annemi ve babamı küçüklüğümden beri hem sahnede kamera arkasında gözlemliyorum. Lisede tiyatro topluluklarıyla yıl sonu gösterilerine çıktım. 12 yıl bale eğitimi aldım. Hem balede hem tiyatroda birçok sahne deneyimim oldu. Yine lisede kendi yazdığım, çektiğim ve oynadığım kısa filmim Avrupa genelinde bir yarışmaya gitmeye hak kazandı. Hem sahnenin hem kamera önünün büyüsüne kapılmıştım. Hobi olarak kalmasını istemedim.’

BÜYÜDÜ, EVLENİYOR

Perihan Savaş'ın Yılmaz Zafer ile yaptığı evlilikten Savaş Zafer adında bir oğlu var.

Yeteneği ailesinden... O şimdi çok ünlü

Eşini genç yaşta yitiren Savaş oğluna hem annelik hem babalık yaptı. Evlilik hazırlığı yapan Savaş Zafer annesine özel gecelerde eşlik ediyor.

VEDALARI ÇOK KONUŞULDU

Talat Bulut'un Pınar Afşar ile evliliğinden Hazal adlı bir kızı var.

Yeteneği ailesinden... O şimdi çok ünlü

Talat Bulut'un kızını eğitim için yurtdışına gönderirken çektiği veda videosu çok konuşulmuştu.

ALINTI KAYNAK: https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/magazin/yetenegi-ailesinden-o-simdi-cok-unlu-42053761

YORUM YAZ