Yasaklar durduramaz

05.03.2023 - Pazar 11:02

Yasaklar durduramaz

Bununla birlikte Başkan Ali Koç ve yönetimin verilen haksız kararı protesto ederek protokol tribününde değil de normal tribünde müsabakayı izlemesi alkışlanacak bir hareketti. Fenerbahçe'yi hiçbir yasağın durduramayacağını dün bir kez daha gördük. Kayseri'de belki taraftarı yoktu ama 30 milyonun desteği arkasındaydı.

TEK BAŞINA YARIŞTA TUTUYOR...

Fenerbahçe için hata yapma lüksünün olmadığı zor bir deplasman maçı. Kayseri’de henüz 6. dakikada Lincoln’ün ortasında Valencia’nın müthiş kafa vuruşuyla gelen gol Fenerbahçe’yi öne taşıdı. Valencia öyle bir futbol oynuyor ki resmen Fenerbahçe’yi tek başına şampiyonluk yarışında tutuyor. Ceza sahasında yine tek başına olmasına rağmen golü attı. Fenerbahçe formasıyla çıktığı 100. resmi maçta taraftarı selamladı. Valencia’nın varlığı rakip defans için korkulu rüya. Onu tutmak bu sezon imkansız. Fenerbahçe şampiyon olacaksa bunda 1 numaralı pay Valencia’nın olacak.

Jorge Jesus 4-2-3-1 dizilişi ile takımını sahaya sürdü, Arao alışık olduğumuz gibi sık sık stoperlerin arasına girince oyun da 3-5-2 formatına döndü. Arao çok geriye geçince Crespo orta sahada tek kaldı ve formsuzluğunun da etkisiyle Fenerbahçe Kayserispor’a ciddi geçiş şansı tanıdı. Bu anlarda Altay kalesinde devleşti ve kritik iki kurtarışa imza attı.

O ESKİ HALİNDEN ESER YOK

Crespo’yu tanıyamıyoruz. O eski halinden eser yok. Trabzon maçındaki kırmızı karttan sonra sanki bambaşka bir oyuncu haline döndü. Zaten Jesus da doğru bir hamle ile Portekizli’yi ilk yarı biter bitmez oyundan aldı. Samet de dün güven vermeyen bir görüntü çizdi. Çok kolay çalımlar yedi, çok adam kaçırdı ve ofsayt taktiğini sık sık bozdu. İlk yarıda Kayserispor oyuna ortak olsa da skoru bulamadı.

İkinci yarıda oyunu daha çok elinde tutan Fenerbahçe, Ferdi’nin gözlerin pasını silen muhteşem füzesiyle maçı kopardı. Fenerbahçe’nin paha biçilemez elması gibi Ferdi. O nasıl şut. Kamera yakalayamadı neredeyse. Topu ağlarda görebildik.

Fenerbahçe kritik bir maçı daha kazanarak takibini sürdürdü ve her şeyden önemlisi Sevilla maçı öncesinde moral buldu. Darısı zorlu Sevilla deplasmanına diyelim.

Kaynak: Haber Global

ALINTI KAYNAK: https://haberglobal.com.tr/spor/yasaklar-durduramaz-235830

YORUM YAZ