Yargı dizisinin final tarihi belli oldu

02.03.2023 - Perşembe 23:22

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrollerindeki Yargı dizisinin haziran ayında final yapacağı belirtilirken, Rıdvan karakterini canlandıran Yiğit Kalkavan diziye veda edecek.

Pazar akşamları ekrana gelen Yargı dizisi, Kanal D ekranlarında iki hafta boyunca ekrana gelememişti.

Edinilen bilgilere göre Yargı dizisi haziran ayında final yapacak. Başlangıçta tek sezonluk olan Yargı dizisinin bir sezon daha devamına karar verilmişti.

Cumhuriyet gazetesinin haberine göre; Yargı dizisi, AB’de 8.02 reyting ve 20.83 izlenme payı, 20+ABC1’de 7.60 reyting ve 17.42 izlenme payı elde ederek, iki kategoride gecenin birincisi oldu.

Sema Ergenekon’un kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Ali Bilgin otururken dizinin Yunanistan'da da uyarlaması yapılmıştı.

Rıdvan diziye veda ediyor

Öte yandan Rıdvan karakterine hayat veren Yiğit Kalkavan'ın diziye veda edip etmeyeceği merak konusuydu. Yiğit Kalkavan'ın ayrılığı kesinleşti.

Yargı dizisinde Rıdvan karakterine can veren Yiğit Kalkavan, dizide Başsavcı Pars'ın kalemi görevinde yer alıyor. Adliyede çalışan Özge ile aşk yaşayan Rıdvan, Özge'ye evlilik teklifi etmek için hazırlık yapıyordu. Fakat Rıdvan, Pars'ın verdiği görevi gerçekleştireceği sırada hain bir suikasta kurban gitti.

ALINTI KAYNAK: https://t24.com.tr/haber/yargi-dizisinin-final-tarihi-belli-oldu,1095454

YORUM YAZ