Will Smith tokat olayından bir yıl sonra ilk ödülünü aldı

01.03.2023 - Çarşamba 14:49

Oscar ödüllerinde komedyen Chris Rock'a tokat atan ünlü oyuncu Will Smith, tokat olayından bir yıl sonra ödül aldı. Oyuncu, NAACP Image Ödülü'ne değer görüldü.

Will Smith tokat olayından bir yıl sonra ilk ödülünü aldı

Geçtiğimiz yıl Oscar ödül törenlerinden bütün dünyanın konuştuğu olay gerçekleşti. Komedyen Chris Rock'a tokat atan ünlü Amerikalı oyuncu Will Smith, tepkileri üzerine çekmişti.

Bunun üzerine defalarca özür dileyen oyuncuya dair tepkiler dinmedi. Smith, akademiyi bıraktığını ve bütün eleştirileri kabul ettiğini açıkladı. Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi, ünlü oyuncunun on yıl boyunca hiçbir Oscar törenine alınmayacağını duyurdu. 

Bir yıldır sessiz kalan ve pek gündeme gelmeyen Will Smith, yeni bir ödül kazandı. Tokat olayından sonra ilk defa ödül alan Will Smith, artık işiyle gündeme gelmek istediğini yakın çevresine söylediği iddia edildi.

Bir yıl sonra gelen ödül

9 Aralık 2022'de vizyona giren Emancipation filmiyle başarısından tekrar söz ettiren usta oyuncu, bu alanda verilen NAACP Image Ödülü'nü kazandı.

Ödül törenine katılmadı

Will Smith, kendisine verilen ödülü almak için düzenlenen törene katılmadı. Ödülü, kendisi adına şarkıcı Janelle Monae teslim aldı. 

ALINTI KAYNAK: https://www.ensonhaber.com/kultur-sanat/will-smith-tokat-olayindan-bir-yil-sonra-ilk-odulunu-aldi

YORUM YAZ