Tom Cruise, 'Top Gun: Maverick' setinde Val Kilmer'la karşılaşınca ağlamış! - Magazin Haberleri

04.03.2023 - Cumartesi 16:14

Geçtiğimiz günlerde Jimmy Kimmel'ın talk show programına katılan Tom Cruise, meslektaşı ve uzun süredir arkadaşı olan Val Kilmer ile yeniden bir araya gelmenin her ikisi için de oldukça duygusal olduğunu söyledi. 2015'te kanser teşhisi konan Kilmer, tedavi sonrası hastalığı yense de bir ses kutusuyla konuşuyor.

class="medyanet-inline-adv">

"İZLEYİCİLERİN GÖRDÜĞÜ GERÇEKTİ"

Top Gun'dan 36 yıl sonra, Mayıs 2022'de vizyona giren 'Top Gun: Maverick' filminde Cruise (Pete 'Maverick' Mitchell) ile deniz havacıları eğitim programındaki en büyük rakibi Kilmer'ın (Tom 'Iceman' Kazansky) yeniden buluşma sahnesi dikkat çekmişti. Dünyaca ünlü ABD'li aktör, izleyicilerin perdede gördüğü duygusal anların, iki oyuncu arasında yaşananları gerçekten yansıttığını açıkladı.

Tom Cruisedan Val Kilmer itirafı: Maverickte bir araya gelince ağladım

"AĞLIYORDUM, DUYGULANDIM"

Tom Cruise, Val Kilmer'ın devam filmi için Iceman rolüne geri dönmesinden çok mutlu olduğunu açıkladı. Meslektaşının oyunculuk performansı hakkında konuşan ünlü isim, "Anında tekrar o karaktere büründü. Şu anda Iceman'a bakıyorsunuz. Çok parlak bir oyuncu ve onun çıakrdığı işleri seviyorum" açıklamasını yaptı.

Tom Cruisedan Val Kilmer itirafı: Maverickte bir araya gelince ağladım

class="medyanet-inline-adv">

Altın Küre ödüllü Hollywood yıldızı, yıllar sonra yeniden bir araya geldiklerini hatırlatarak, "Ağlıyordum, duygulandım" ifadelerini kullandı.

Tom Cruisedan Val Kilmer itirafı: Maverickte bir araya gelince ağladım

ALTI DALDA OSCAR ADAYLIĞI

2022 yılının en çok gişe yapan filmi olan Top Gun: Maverick, Oscar'da 'En İyi Film' dahil altı adaylık elde etmesinin yanı sıra dört BAFTA ve iki Altın Küre Ödülü adaylığı elde etti.

Tom Cruise uçaktan atlarken hayranlarına teşekkür videosu çekti!

Tom Cruise uçaktan atlarken hayranlarına teşekkür videosu çekti!Haberi Görüntüle

Tom Cruise'a 'Yaşam Boyu Başarı' ödülü

Tom Cruise'a 'Yaşam Boyu Başarı' ödülüHaberi Görüntüle

ALINTI KAYNAK: https://www.milliyet.com.tr/cadde/tom-cruisedan-val-kilmer-itirafi-maverickte-bir-araya-gelince-agladim-6912354

YORUM YAZ