Tokat'ta feci kaza! Karşı şeride geçen otomobil cipe çarptı: 2 ölü 4 yaralı

09.03.2023 - Perşembe 22:18

Tokat'taki kaza, saat 19.30 sıralarında Turhal Karayolu üzerinde bulunan Söngüt köyü yakınlarındaki havalimanı kavşağında meydana geldi. Tokat’tan Turhal ilçesine doğru seyir halinde olan Selahattin Çağlar (28) yönetimindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu karşı şeride geçerek Tokat yönüne seyir halindeki Murat Ç.'nin (37) kullandığı ciple çarpıştı.

karsi-seride-gecen-otomobil-kamyonetle-carpisti-2-olu-4-yarali_5020_dhaphoto4

ÇOK SAYIDA EKİP SEVK EDİLDİ

İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Otomobil sürücüsü Selahattin Çağlar kaza yerinde, otomobilde bulunan Mehmet Çağlar (30) ise kaldırıldığı Tokat Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.

karsi-seride-gecen-otomobil-kamyonetle-carpisti-2-olu-4-yarali_5020_dhaphoto1

Kamyonet sürücüsü Murat Ç., Mustafa A.(28) ve Merve A. (27) ile otomobildeki Muhlis Ç. (58), yaralı olarak kentteki hastanelere kaldırılarak, tedaviye alındı.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma polis tarafından sürdürülüyor. (DHA-İHA)

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Adıyaman'da 4.5 büyüklüğünde deprem!Adıyaman'da 4.5 büyüklüğünde deprem!
'Sıkı bir şeyler var' Bünyamin Sürmeli o günü işaret edip açıkladı'Sıkı bir şeyler var' Bünyamin Sürmeli o günü işaret edip açıkladı
Canlı yayında soruldu! "Atatürk'e düşman mısınız?"Canlı yayında soruldu! "Atatürk'e düşman mısınız?"

ALINTI HABER: https://www.mynet.com/tokat-ta-feci-kaza-karsi-seride-gecen-otomobil-cipe-carpti-2-olu-4-yarali-110107104106

YORUM YAZ