TFF'nin deprem kampanyasına katılan Fatih Terim: Bu memlekete borcumuz var

02.03.2023 - Perşembe 07:28

TFF'nin Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremlerden zarar gören vatandaşlar için düzenlediği kampanya yayınında konuşan Fatih Terim, "Bu ülkeye, bu memlekete borcumuz var. Sıkıntılı zamanlardan geçiyoruz. Birlikteliğe ihtiyacımız var. Sporun ve futbolun birleştirici gücünü sonuna kadar kullanmalıyız" dedi.

TFF'nin deprem kampanyasına katılan Fatih Terim: Bu memlekete borcumuz var

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından kulüp ve futbolcuların da destek verdiği depremzedeler için düzenlenen 'Omuz Omuza' kampanyası başladı. Kampanyanın ilk gününde 845,7 milyon liralık yardım toplandı. Elde edilecek gelirin deprem bölgelerinde konteyner ve tüm barınma ihtiyaçlarının karşılanmasında kullanılacağı kampanya 15 Haziran'a dek sürecek.

Acun Ilıcalı'nın moderatörlüğünde gerçekleştirilen organizasyonda TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Süper Lig kulüp başkanları, teknik direktörler, futbolcular ve Türk futbol camiasının önde gelen isimleri yer aldı.

Fatih Terim: Bu iş için her saniye hazırım

Türk futbolunun efsane ismi Fatih Terim de organizasyon sırasında dikkat çeken açıklamalarda bulunarak,

Bu ülkeye, bu memlekete borcumuz var. Sıkıntılı zamanlardan geçiyoruz. Birlikteliğe ihtiyacımız var. Hiç kuşku yok ki, her zamankinden daha çok bilime, vizyona ve emeğe ihtiyacımız var. Afet bölgesindeki gençlerimiz ve çocuklarımız için bazı şeyler düşünmeliyiz. TFF'nin başkanlığında, tüm devlet kurumları dahil olmak üzere, akademisyen ve Türkiye'nin köklü üniversiteleriyle birlikte; BESYÖ ve spor bilimleri okuyan öğrencilerin stajlarını deprem bölgesinde, bizimle yapması taraftarıyım. Bu iş için soyunmaya her saniye hazırım. Sporun ve futbolun birleştirici gücünü sonuna kadar kullanmalıyız. Yeni bir şeyler üretmeliyiz. Bir gencin, çocuğun sporla nasıl değişeceğinden anlarım. Hayatım boyunca gençlere dokunan bir insan olarak, bunun acil olarak devletin tüm kademelerinde başlamasından yanayım.

ifadelerini kullandı.

Omuz Omuza kampanyasına katılan Fatih Terim: Bu memlekete borcumuz var

ALINTI KAYNAK: https://www.ensonhaber.com/kralspor/tffnin-deprem-kampanyasina-katilan-fatih-terim-bu-memlekete-borcumuz-var

YORUM YAZ