Sevdiğiniz birine asla sormamanız gereken 6 soru

19.08.2023 - Cumartesi 04:20

Sevdiğiniz birine asla sormamanız gereken 6 soru

Zaman zaman sevildiğimizi daha sık duymak isteriz. Bu doğrultuda hayatımızdaki insana bir takım sorular sorabiliriz. Ancak bazı sorular vardır ki sizi itici hale getirebilir. İşte sevdiğiniz birine asla sormamanız gereken 6 soru...

Bu soruyu sürekli sürekli karşınızdaki insana sormak çok da doğal değildir. Eğer manevi desteğe ihtiyacınız varsa bunu doğrudan söyleyin.
Bu sorunun cevabı olumlu da olumsuz da olsa sizi memnun etmeyecektir. Karşınızdaki kişiyi seviyor ve ona güveniyorsanız bu tür gereksiz soruları gündem haline getirmeyin.
Böyle sorular sormak sizi iyi hissettirmeyecektir. Çünkü bu soru için alacağınız olumsuz cevap sizi mutsuz edecektir, olumlu bir yanıt da sizi tatmin etmeyebilir.
Kesin bir cevabı olan anlamsız sorular sorarak sevdiğiniz insanı bunaltmayın. Ondan direk "Seni seviyorum" cümlesini duymak istediğinizi söyleyin. Eğer gerçekten onun sevgisinden şüphe duyuyorsanız ilişkinizi gözden geçirin.
Bu tip sorular sorarak hem kendi keyfinizi hem de partnerinizin keyfini kaçırmayın. Çünkü birbirinizin başına bir şey gelse, hiçbiriniz bekarlık yemini etmeyeceksiniz. Bunu düşünerek kendinizi yıpratmayın.
Partnerinizin hayatına girmiş ya da girmemiş herkesi gözden geçirmesini, seçenekleri değerlendirmesini, artıları ve eksileri rapor etmesini istemiyorsanız bu sorulardan uzak durun.

ALINTI KAYNAK: https://www.ntv.com.tr/galeri/n-life/ask-ve-iliski/sevdiginiz-birine-asla-sormamaniz-gereken-6-soru,HtbFPAjigk68dba15jtZ-A

YORUM YAZ