Serenay Sarıkaya: Heyecan ve korku var

07.03.2023 - Salı 23:16

Abone ol

Serenay Sarıkaya, ilk bölüm öncesi yaptığı paylaşımda ”Bir yandan bunca yıl sonra televizyona dönmenin buruk heyecanı ve biraz da korkusu var içimde. Aile bana, bize iyi geldi. Dilerim sizlere de bir nebze iyi gelir” ifadelerini kulandı.

Serenay Sarıkaya, deprem sebebiyle ilk bölümü ertelenen Aile dizisiyle ilişkin duygusal bir paylaşım yaptı.

Merakla beklenen dizinin Kıvanç Tatlıtuğ’un isteğiyle tıpkı Çarpışma gibi bir sezon sürmesi planlanıyor. 30 bölüm olarak hazırlanan dizinin senaryosunu ise Hakan Bonomo yazdı. Bu akşam ilk bölümü yayınlanacak olan diziyle ilişkin Instagram hesabından bir paylaşım yapan Serenay Sarıkaya, şu ifadeleri kullandı: ”Hiçbir zaman kanıksayamayacağımız, normalin hiçbir şey ifade etmediği, çok da iyi hissetmediğimiz bu dönemde hayata kaldığı yerden devam etmek, üretmek, çalışmak, güne başlamak için dahi motivasyon bulmak çok zor. Bunu çevremdeki herkeste, tüm ekip arkadaşlarımda görüyor ve kendim de yaşıyorum.”

”Bir yandan bunca yıl sonra televizyona dönmenin buruk heyecanı ve biraz da korkusu var içimde. Hem de böylesine güzel, özel bir işle… Aile bana, bize iyi geldi. Dilerim sizlere de bir nebze iyi gelir. Devin; Hareket, çaba, gayret ya da kımıldanış… Başka türlü olmazdı zaten. Tüm yanlış sevilmiş tek çocuklara… Aile’mize hoş geldiniz…”

 

 

 

 

 

 

 

ALINTI KAYNAK: https://www.muhalif.com.tr/haber/serenay-sarikaya-heyecan-ve-korku-var-117531

YORUM YAZ