Pazar ziyaretinde mamolu'na souk du: Sonunda sizi stanbul'da grebildik

21.05.2023 - Pazar 14:17

14 Mays'ta sandk bana gidilerek oylar kullanld. Ancak seim atmosferi son bulmad. Cumhurbakan adaylarnn tek bana yzde 50'yi bulamamas nedeniyle ikinci turun kaps araland. 28 Mays'ta yaplacak ikinci tur ncesi siyasilerin de almalar kald yerden devam ediyor. Bu isimlerden biri de BB Bakan Ekrem mamolu.

STANBUL'A GELD: PAZAR ZYARETNE IKTI

Bilindii zere 14 Mays ncesi il il gezerek vaktinin ounu stanbul dnda geiren mamolu, Kemal Kldarolu iin mitingler yapmt. mamolu, Millet ttifak'nn ilk turda yaad hezimetin ardndan belediye bakan olduu stanbul'da sokaa kt.

GRENLER AIRDI

stanbul'da Tuzla semt pazarn ziyaret eden mamolu'nu grenler gzlerine inanamad. Bir vatanda o anlarda mamolu'na, "Sonunda sizi stanbul'da grebildik. ok kr" dedi.

"SONUNDA SZ STANBUL'DA GREBLDK"

mamolu ise bu szlere, "Ka ocuunuz var?" sorusuyla tepki verdi. Vatanda bu kez de, "stanbul'dan baka her yerdesiniz, siz stanbul'un bakansnz" eklinde cevap verdi. O anlar kameraya byle yansd.

ALINTI HABER: https://www.star.com.tr/guncel/pazar-ziyaretinde-imamogluna-sogukdus-sonunda-sizi-istanbulda-gorebildik-haber-1787185/

YORUM YAZ