Paul Jones, Jupiter Wellness'ta Kıdemli Proje Yöneticisi olarak Atandı - Dünya

06.03.2023 - Pazartesi 15:38

Jupiter Wellness , Inc. (NASDAQ:JUPW) bugün Paul Jones'un Jupiter Wellness'a Kıdemli Proje Yöneticisi olarak katıldığını duyurdu.

Paul, Jupiter Wellness'a 20 yılı aşkın bir süredir operasyon oluşturma ve yönetme, iyileştirmeler uygulama ve çok çeşitli endüstrilerde projeleri denetleme deneyimiyle katılıyor.

Son olarak Güney Florida ve İtalya'da faaliyet gösteren bir Yatırım ve Yönetim Şirketinde Proje Müdürü olarak görev yaptı. ABD ve İtalya'da projelerin başlatılmasından, maliyetlerin, zaman çizelgelerinin ve başlangıçtan tamamlanmaya kadar proje performansının yönetilmesinden sorumluydu.

2004 - 2011 yılları arasında İtalya'nın Maranello kentindeki Ferrari merkezindeki proje yönetim ekibinin bir parçasıydı ve burada Ferrari ve Maserati için Tasarım Üretim Ekibine başkanlık etti.

Dr. Glynn Wilson, CSO ve Başkanı "Paul'ün kalibresinde birini Jüpiter Sağlık Ekibine katacağımız için son derece heyecanlıyız. Hızlı büyümemizle, hem tüketici ürünleri hem de bilimsel gelişimdeki yeni ürünler için ürün hattımızı yöneten ve en üst düzeye çıkaran ekibimizin ayrılmaz bir parçası olacak."  Dedi.

Jupiter Wellness Hakkında
Wellness, Inc. (NASDAQ:JUPW) , cilt bakımı terapötikleri ve tedavilerine odaklanan önde gelen farmasötik kannabinoid geliştiricisidir. Şirketin ürün yelpazesi, sedef hastalığı, egzama, yanıklar, uçuk uçukları ve cilt kanseri gibi endikasyonları ele almak için kannabidiol (CBD) içermektedir. Jupiter, CaniSun™ güneş kremi ve www.cbdcaring.com üzerinden satılan diğer sağlıklı yaşam markaları dahil olmak üzere, giderek artan tescilli tezgah üstü cilt bakım ürünlerinden gelir elde ediyor. Ek bilgi için lütfen www.jupiterwellness.com adresini ziyaret edin.

ALINTI KAYNAK: https://www.turkiyehaberajansi.com/paul-jones-jupiter-wellness-ta-kidemli-proje-yoneticisi-olarak-atandi/123805/

YORUM YAZ