"Omuz omuza" kampanyasına bağlanan Mbappe söylediği sözlerle Türkiye'nin kalbini fethetti

01.03.2023 - Çarşamba 21:49

PSG'nin Fransız yıldızı Kylian Mbappe, Omuz Omuza kampanyasına destek olmak için canlı yayına bağlandı ve önemli mesajlar verdi.

"Omuz omuza" yardım kampanyasına bağlanan Mbappe, "Bu programın parçası olduğum için gurur duyuyorum. Türkiye'de yaşanan büyük bir trajedi. Büyük acılar yaşandı. Türkiye'nin neler çektiğini tahmin edemiyorum gerçekten. Dünyanın futbol camiası bir araya toplanacak ve Türkiye'ye verecektir." dedi.

'Omuz omuza' kampanyasına bağlanan Mbappe söylediği sözlerle Türkiye'nin kalbini fethetti

Düzenlenen kampanyanın önemine de değinen yıldız futbolcu, "Bu yardım benim için önemli. Sıra dışı bir görev. Türkiye için her şey çok daha iyi olacak diye umuyorum. Ben Fransızca konuşmayı tercih ettim. Bu yaşananlar büyük bir trajedi. Hayal gücümüzün yetmeyeceği kadar büyük bir olaydı. Türkiye'nin neler çektiğini tahmin edemiyorum. Bu projenin bir parçası olduğum için gurur duyuyorum. İlk olarak, tabii ki insanların, çocukların hayalleri çok önemli. Elimde olan tüm imkanları onlar için kullanacağım. Saha dışında yardımsever davranışlarda bulunmak için elimden geleni yapacağım. Birçok çocuğun gülüşünü yeniden kazandırabileceğimiz kanaatindeyim." ifadelerini kullandı.

"Omuz omuza" kampanyasına bağlanarak elinden gelen her şeyi yapmaya hazır olduğunu belirten Mbappe, kampanyadan ayrıldıktan sonra resmi sosyal medya hesabından bir de paylaşım yaparak ülkemize destek oldu.

Kylian Mbappe'den destek mesajı! Bu projenin bir parçası olduğum için gurur duyuyorum

Son 1 Saatte Meydana Gelen Artçı Sarsıntılar
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Spor Editörü Haberler.com - Spor

Kylian Mbappe Acun Ilıcalı Deprem Spor Haberler

ALINTI KAYNAK: https://www.haberler.com/spor/kylian-mbappe-den-destek-mesaji-bu-projenin-bir-15668434-haberi/

YORUM YAZ