Necati Ateş'ten Erman Toroğlu'na gönderme: Polemik yapmak istiyorlar

12.03.2023 - Pazar 22:35

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Beşiktaş, Başakşehir'i deplasmanda 2-0'lık skorla mağlup etti. Maçın 35. dakikasında Adnan Januzaj'ın gördüğü kart futbol dünyasında tartışma yarattı.

Hızını ve dengesini kontrol edemeyince Gedson Fernandes'in ayaklarını yerden kesen Januzaj, kırmızı kart gördü. Pozisyonu VAR'da izleyen hakem Mete Kalkavan, itirazları kabul etmedi.

Necati Ateş'ten Erman Toroğlu'na gönderme: Polemik yapmak istiyorlarGörüntü: beIN Sports

A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, bu pozisyon hakkında "Buna sarı kart dahi vermem. Adam düşmüş, kayıyor... Kurtarma şansı yok. Sarı da olmaz, bu devam eder. Hakem zaten devam ediyor. Tokat çağırıyor, tokat yiyorlar. Bir kişi eksik bırakıyorsunuz, günah ya!" değerlendirmesinde bulundu.

Necati Ateş'ten Erman Toroğlu'na gönderme: Polemik yapmak istiyorlarGörüntü: beIN Sports

TRT Spor yorumcusu Necati Ateş ise "Bilerek yapmadı diye bir şey yok! Januzaj'ın kırmızı kartı doğru. İyimser değil Januzaj. Kırmızı değil diyenler, polemik için 'Kırmızı değil.' diyorlar" yorumunu yaptı.

Necati Ateş'in yorumcu partneri Nihat Kahveci de "200 kere izleyeyim 200'ünde de kırmızı derim. Kırmızı demeyenler var, niye demiyorlar bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

Ömer Özarslan

Erman Toroğlu Nihat Kahveci Necati Ateş Spor Haberler

ALINTI KAYNAK: https://www.haberler.com/spor/necati-ates-ten-erman-toroglu-na-gonderme-15692120-haberi/

YORUM YAZ