Lezzetli atıştırmalıklar hazırlamanızı sağlayacak en iyi Arzum tost makinesi modelleri 2023

03.03.2023 - Cuma 22:19

Çocukların severek tükettiği, yemek hazırlığına vakti olmayan yetişkinlerin hızlı ve pratik yiyeceği olan tost, hemen hemen herkes tarafından çok seviliyor. Ayrıca piyasadaki pek çok tost makinesinde ızgara da yapmak mümkün oluyor. Arzum tost makineleri de bu özellikleri barındıran ürünler arasında yer alıyor. Siz de mutfağınızda kalitesi ve pratikliğiyle öne çıkan böyle bir ürün istiyorsanız en iyi Arzum tost makinelerine göz atabilirsiniz. İşte o ürünler!

1. Kaliteli bir duruş: Arzum AR2023 Grandia Izgara ve Tost Makinesi


Tost makinesi arayanlar için Arzum marka en iyi ve uygun fiyatlı tost makineleri

Prime üyesi olup bedava kargo ve daha birçok avantajdan yararlanmak için tıklayın!

En iyi Arzum tost makinelerinden biri olan Arzum AR2023 Grandia Izgara ve Tost Makinesi ile lezzetli tostlar hazırlayabilirsiniz. Özellikle kalabalık ailelerin tercihi olan ürün, aynı anda altı adet tost yapabilme kapasitesine sahip. Çıkarılabilir döküm plakalar, makinenin temizliğini oldukça kolaylaştırıyor. Ayrıca döküm olması sebebiyle de yapışma yapmıyor. Ürünün dış materyaliyse paslanmaz çelikten üretiliyor. Hem görünümü hem işlevi, profesyonel tost makinelerini aratmayan, ev konforunda lezzetli ve ideal oranda kızarmış tostlar elde etmenizi sağlayan bu ürüne bir şans verebilirsiniz.

Kullanıcı yorumları

Ürünü İncele

2. Ödüllü tasarımıyla öne çıkan: Arzum AR2052-DM Tostçu Mini Tost Makinesi


Tost makinesi arayanlar için Arzum marka en iyi ve uygun fiyatlı tost makineleri

Ödüllü tasarıma sahip Arzum AR2052-DM Tostçu Mini Tost Makinesi ile mutlaka tanışmalısınız! Eğer küçük bir mutfağa sahipseniz ve aynı anda çok sayıda tost yapmaya ihtiyaç duymuyorsanız Arzum'un bu mini tost makinesi tam size göre! Tezgâh üzerinde fazla yer kaplamayan bu küçük tost makinesinin özelliklerinden biri de dik konumda muhafaza edilebiliyor olması. Böylece cihazı kullanmadığınızda istediğiniz yere rahatlıkla kaldırabilirsiniz. Ürün, özellikle kahvaltı hazırlamaya vakti olmayanlar için kurtarıcı bir parça. En ucuz Arzum tost makinesinden biri olan cihazı incelemenizi tavsiye ediyoruz.

Kullanıcı yorumları

Ürünü İncele

3. Sağlıklı fastfood arayışında olanlar için: Arzum AR2053-T Tostçu Fit Izgara ve Tost Makinesi


Tost makinesi arayanlar için Arzum marka en iyi ve uygun fiyatlı tost makineleri

Yağ akıtma kanalı ve yağ damlama tepsi özelliğiyle daha ideal ve sağlıklı pişirme sağlayan Arzum AR2053-T Tostçu Fit Izgara ve Tost Makinesi, 180 derece açılabilir üst bölmesiyle lezzetli ızgaralar yapabilmeyi sağlıyor. Grafit efektli döküm malzemeden oluşan plakalara sahip ürün, sadece tost değil sıcak sandviç ya da ızgara çeşitlerini de hızlıca hazırlamanıza imkân tanıyor. Yiyeceklerin kalınlık durumuna göre cihazın üst bölmesi ayarlanabilme ve kilitlenme özelliğine sahip. Peki, Arzum tost makinesi nasıl kullanılır? Çoğu makine gibi Tostçu Fit Izgara ve Tost Makinesi'nde de pişirmek istediğiniz ürüne göre ısı ayarı yapmanız gerekir.

Kullanıcı yorumları

  • "Sağlıklı beslenme için ideal bir ürün. Tostları yağsız olarak pişirebiliyorsunuz. Izgara plakaları çıkabiliyor, bu sayede temizlemesi çok rahat. Kaliteli bir ürün, tavsiye ederim."

  • "Bu tost makinesi gerçekten çok güzel. Kaliteli bir tasarımı var. Hem tost hem de ızgara için kullanılabiliyor. Hem hızlı hem de sağlıklı sonuçlar alıyorsunuz. Tavsiye ederim."

Ürünü İncele

4. Tost severlerin vazgeçilmezi: Arzum AR2001 Tostçu Deluxe Izgara ve Tost Makinesi


Tost makinesi arayanlar için Arzum marka en iyi ve uygun fiyatlı tost makineleri

Paslanmaz çelik dış materyaliyle Arzum AR2001 Tostçu Deluxe Izgara ve Tost Makinesi, altı adete kadar tost yapabilme kapasitesine sahip geniş plakalı bir cihaz. Tostçu Deluxe'ün Arzum tost makinesi yorumlarında pek çok kişi tarafından beğenildiğini ve önerildiğini görebilirsiniz. Çift taraflı plakaları, ızgara için de uygun olan bir tasarıma sahip. Ergonomik tutma bölmeleri ve kilit sistemi, pişirme süresince rahat bir kullanım olanağı sağlıyor. Evinize hem şık hem kullanışlı bir tost makinesi almayı düşünüyorsanız bu ürünü değerlendirebilirsiniz.

Kullanıcı yorumları

Ürünü İncele

5. Granit özelliğiyle: Arzum AR2009 Sultane Granite Izgara ve Tost Makinesi


Tost makinesi arayanlar için Arzum marka en iyi ve uygun fiyatlı tost makineleri

En ucuz fiyata sahip Arzum tost makinelerinden biri olan Sultane Granite Izgara ve Tost Makinesi, klasik görünümde bir ürün. Kırmızı ve siyah renkler kullanılarak tasarlanan cihaz, paslanmaz çelik malzemeden üretiliyor. Tek seferde dört adet tost yapabilme kapasitesi bulunan ürün, ızgara makinesine de çevrilebiliyor. Ayarlanabilir üst bölme, yiyeceklerin ezilmesini önlemeye yardımcı oluyor. Isıtıcı plakaların ise granit efektli bir görünümü var. Ürün için Arzum’un en iyi tost makinelerinden biri olduğunu söyleyebiliriz. Siz de bu makineye bir şans vermeyi düşünebilirsiniz.

Kullanıcı yorumları

Ürünü İncele

6. Klasik tarzdan şaşmayanlara: Arzum AR287 Izgara ve Tost Makinesi


Tost makinesi arayanlar için Arzum marka en iyi ve uygun fiyatlı tost makineleri

Üç kademeli ısı ayarına sahip olan klasik görünümlü Arzum AR287 Izgara ve Tost Makinesi, mutfakların en çok kullanılan ürünleri arasında yer alıyor. Özellikle çocukların severek tükettiği atıştırmalıklardan olan tost için en ideal cihazlardan bir tanesi. Hem kaliteli hem uygun fiyatlı bir ürün arayanların tercih edebileceği Arzum AR287 Izgara ve Tost Makinesi, ızgaraya çevrilebilme fonksiyonu da sunuyor. Böylece ürünü sadece tost ve benzeri yiyeceklerde değil, öğle ya da akşam yemeği hazırlıklarında da kullanabilirsiniz.

Kullanıcı yorumları

Ürünü İncele

7. Profesyonelce pişirilmiş tostlar için: Arzum AR2044-INX Kantintost Pro Izgara ve Tost Makinesi


Tost Makinesi

Inox dış yüzeyiyle ön plana çıkan Arzum AR2044-INX Kantintost Pro Izgara ve Tost Makinesi, granit efektli alüminyum plakalara sahip. Bu plakalar yanmaz yapışmaz ve kolay temizlenebilir özelliklere sahip. Ürünün en dikkat çekici yanı ise zamanlayıcısının ve farklı ısı ayarlarının olması. Üründe bulunan hassas pişirme ayarı ile pişirme süresi boyunca cihazın başında beklemeye gerek kalmıyor. Daha lezzetli ve ideal pişirme süreci sağlayan bu özellikler her tost makinesinde bulunmuyor. Kantintost Pro Izgara ve Tost Makinesi, profesyonel bir görünüm ve işlevsellik katan özellikleri sayesinde en çok tavsiye edilen Arzum tost makinelerinden biri oluyor.

Kullanıcı yorumları

Ürünü İncele

8. Sağlam dış yapısıyla uzun yıllar kullanıma uygun: Arzum AR2005 Paslanmaz Çelik Izgara ve Tost Makinesi


Tost makinesi arayanlar için Arzum marka en iyi ve uygun fiyatlı tost makineleri

Kilitleme özelliği sayesinde dik konumda da muhafaza edilebilen Arzum AR2005 Paslanmaz Çelik Izgara ve Tost Makinesi, hem görünümüyle hem işlevsel özellikleriyle mutfaklarda tost makinesi ihtiyacını karşılıyor. Ürünün dış yüzeyi paslanmaz çelik malzemeden üretiliyor. Isı plakaları ise yapışmaz özelliğe sahip. Cihaz küçük boyutta görünse de tek seferde dört tost pişirebiliyor. Pek çok tost makinesinde olduğu gibi bu ürün de ızgara özelliğini destekliyor. Hem öğrenciler hem çalışanlar için aperitif yiyecek ihtiyacını karşılayabilecek bir makine aranıyorsa bu cihaz doğru tercih olabilir.

Kullanıcı yorumları

Ürünü İncele

9. Farklı tasarımıyla: Arzum AR2022 Metalium Izgara ve Tost Makinesi


Tost makinesi arayanlar için Arzum marka en iyi ve uygun fiyatlı tost makineleri

Farklı tasarımıyla dikkatleri üzerine toplamayı başaran Arzum AR2022 Metalium Izgara ve Tost Makinesi, döküm ısı plakalarına sahip. Özellikle sağlık açısından gıda teması ile uyumlu malzemelerden oluşan cihazları tercih edenler için ideal bir tost makinesi. Ürünün en dikkat çekici yanı ise ayar düğmesinin üst kapakta yer alması. Böylece seçilen ayar, rahatça görülebiliyor. Altı adet tostu aynı anda pişirebilen tost makinesi özellikle kalabalık aileler için çok uygun.

Kullanıcı yorumları

  • "Mutfaktaki modern tarzımı yansıtan bir ürün arıyordum, Metalium bunun için ideal oldu. Hem şık hem de işlevsel, mükemmel bir tost makinesi."

  • "Metalium'un tasarımı gerçekten çok farklı ve özel. Tostları da harika pişiriyor, çok memnun kaldım."

Ürünü İncele

10. Lezzetli tostların sırrı onda: Arzum Panini Granite Izgara ve Tost Makinesi


Tost makinesi arayanlar için Arzum marka en iyi ve uygun fiyatlı tost makineleri

Sepette %10'a varan indirimler kazanmak için tıklayın!

Dört adet tost kapasitesini sunan Arzum Panini Granite Izgara ve Tost Makinesi orta büyüklükte bir cihaz. İkaz lambası ve ısı ayar düğmesi ile güvenli bir pişirme süreci sağlayan ürün aşırı ısınmayı engelliyor. Böylece uygun pişirme ayarı seçildiğinde yiyecekler yanmadan cihaz otomatik olarak kendini kapatıyor. Peki, Arzum tost makinesi nasıl temizlenir? Günümüz tost makineleri rahat temizlik için ısı plakalarını çıkarılabilir özellikte sunuyor. Ancak plakaların ana malzemesi değişken olduğu için tek bir temizlik yolu uygulamak plakalara zarar verebilir. Bu yüzden tost makinenizin yanında verilen kullanma talimatlarına uyarak temizlik işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Kullanıcı yorumları

Ürünü İncele

Tost Makinesi Nasıl Temizlenir?

Hijyenik bir kullanım için tost makinenizi sık sık temizlemelisiniz. Eğer plakaları çıkan bir tost makineniz varsa bu parçaları çıkardıktan sonra sünger ve bulaşık deterjanı yardımıyla yıkayın. Ürünün temizlik talimatlarında belirtildiyse plakaları bulaşık makinesinde de temizleyebilirsiniz. Tost makinenizin plakaları çıkmıyorsa plakaları önce kuru bir bez yardımıyla ekmek kırıntılarından arındırın. Bulaşık süngerinin yumuşak kısmıyla lekeleri hafifçe temizledikten sonra makineyi kurulayın. Bu yöntemler dışında tost makinesini ısıttıktan sonra nemli bir kâğıt havluyu plakaların arasına koyup bekleterek de yağları kolayca temizleyebilirsiniz.

Tost Makinesinde Tost Nasıl Yapılır?

Tost makinesinde tost yapmak elbette oldukça pratik. Bunun için öncelikle istediğiniz türde iki dilim ekmeği tost makinesinde biraz ısıtın. Daha sonra ısınan ekmeklere tereyağı ve salça sürün, ardından dilimlerin arasına sucuk dilimlerini yerleştirin. Bu aşamada tosta salam da koyabilirsiniz. Sucuklar piştikten sonra kaşarları dilimlerin üzerine yerleştirin. Eğer tostta salça kullanmak istemiyorsanız kaşarları koyduktan sonra peynirin üzerine ketçap ve mayonez dökebilirsiniz. Son olarak ekmeği makineye yerleştirerek içindeki peynir eriyene ve ekmeğin üstü kızarana kadar pişmeye bırakın.

Tost Makinesinde Waffle Nasıl Yapılır?

Tost makinenizi evde waffle yapmak için de kullanabilirsiniz. Öncelikle waffle hamuru için 1 su bardağı sütü, 1 su bardağı unu, 1 tatlı kaşığı kabartma tozunu, 1 paket vanilini ve 1 adet yumurtayı hazırlayın. Süt, şeker ve yumurtayı geniş bir kâsede iyice çırptıktan sonra kâseye kuru malzemeleri de ekleyerek karıştırın. Orta ayarda ısıttığınız tost makinesini yağlayın. Makinenin tam ortasına bir kepçe waffle hamurunu dökün ve kapağı kapatarak pişmeye bırakın. Hamur piştikten sonra waffle'ın üstünü kakaolu fındık kreması, çikolata sosu ve dilediğiniz meyvelerle süsleyin.

Tost Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Tost ve ızgara yapmak, ekmek kızartmak gibi amaçlarla kullanmak için satın alacağınız tost makinesini uzun yıllar kullanmak istiyorsanız alışveriş sırasında dikkat etmeniz gereken bazı noktalar bulunuyor:

  • Kullanım amacınıza uygun bir tost makinesi seçin.
  • Evde yaşayan kişi sayısına uygun boyutta bir makine tercih edin.
  • Plakların yapışmaz malzemelerden imal edilmesine özen gösterin.
  • Sıcaklık derecesinin ayarlanabilir olmasına dikkat edin.
  • Uzun süreli kullanım için gövde malzemesi çelik olan bir tost makinesi tercih edin.
  • Tost makinesi markasının yaşadığınız bölgede yetkili servis ağı olup olmadığını araştırın.

Tost Makinesi Olmadan Tost Nasıl Yapılır?

Tost makineniz olmadan da tost yapmanız mümkün. Bunun için bir tavadan ya da ocak üstü tost makinesinden yardım alabilirsiniz. İlk yöntemde tavayı ocağa alın ve içine biraz tereyağı ekleyin. Yağ erirken iki dilim ekmeğin arasına tost malzemelerini ekleyin. Daha sonra dilimleri kapalı şekilde tavaya yerleştirin ve spatula yardımıyla tavaya bastırın. Bir tarafı kızardıktan sonra dilimleri çevirin ve aynı işlemi ekmeğin diğer yüzüne de uygulayın. Ocak üstü tost makinesinde de aynı adımları izleyerek leziz tostlar hazırlayabilirsiniz.

Tost Makinesi Ne Kadar Elektrik Harcar?

Elektrikli cihazlar, makinenin özelliklerine ve kullanım süresine bağlı olarak elektrik tüketir. Aynısı tost makineleri için de geçerli. Makinenin enerji sınıfı, haftada kaç gün kullanıldığı ve her kullanımda kaç saat fişte kaldığı gibi etkenler enerji tüketimini belirler. Elektrik tüketimini bir örnekle açıklamak gerekirse 2000 Watt güçle çalışan bir tost makinesinin saatlik enerji tüketimi 2,00 kWh olur. Bu makine haftanın 3 günü, günde 20 dakika çalıştığında aylık ortalama 8,00 kWh enerji tüketir.

Umarız önerdiğimiz ürünleri beğenirsiniz. Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Mynet bağlantılardan gelir/komisyon elde edebilir. Satın alım sonrasında satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu değildir.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ALINTI KAYNAK: https://www.mynet.com/lezzetli-atistirmaliklar-hazirlamanizi-saglayacak-en-iyi-arzum-tost-makinesi-modelleri-110107086442

YORUM YAZ