Hasan Can Kaya, konuğun Göğüslerini tutarak söyledikleri karşısında şoke oldu! "Çıkartıp verebilirsin"

26.03.2023 - Pazar 19:05

Konuşanlar ile yıldızı parlayan ve Acun Ilıcalı'nın teklifiyle Exxen'e transfer olan Hasan Can Kaya her programıyla olay oluyor.

Her programda konukların yaptığı yorumlar gündeme geliyor. Son olarak Hasan Can Kaya kadın bir konuğa "Eşiniz size küsmüş sizce ne yapmış olabilirsiniz?" diye sordu.

Ünlü komedyen aldığı yanıtla ise şoke oldu. Kadın konuk Hasan Can Kaya'ya "Memelerimi elletmemişimdir yaptırdıktan sonra" deyince stüdyo şaştı kaldı.

sfrer

Komedyen ise bu soruya yanıt olarak "Çıkartıp verebilirsin" deyince stüdyo kahkahaya boğuldu.

Hasan Can Kaya daha sonra ise "Bugün Konuşanlar çok iyi çıktı ya" dedi.

KÜFÜR SİTEMİ

Hasan Can Kaya Armağan Çağlayan'a katılmış ve "Türkiye'de küfürü Hasan Can Kaya getirdi" eleştirisinden bahsederek "Ben eleştiriye karşı değilim ben edepsizlikle ahlaksızlıkla adımın aynı cümlede geçmesine karşıyım" demişti.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'in eski sevgilisi de ünlü çıktı! Görenler şaştı kaldıYargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'in eski sevgilisi de ünlü çıktı! Görenler şaştı kaldı
Transparan giyip dekoltesiyle mest etti  Transparan giyip dekoltesiyle mest etti
İnce'nin o çağrısına Şahan'dan gönderme! "Bu nasıl bir öz güven"İnce'nin o çağrısına Şahan'dan gönderme! "Bu nasıl bir öz güven"

ALINTI KAYNAK: https://www.mynet.com/hasan-can-kaya-konugun-memelerimi-elletmemisimdir-sozlerine-sessiz-kalmadi-452273-mymagazin

YORUM YAZ