Frank Hoogerbeets kimdir?Avustralyalı gökbilimci Frank Hoogerbeets yeni tahminiyle gündemde - Son Dakika Dünya Haberleri

02.03.2023 - Perşembe 03:29

"Deprem kahini" lakaplı Avustralyalı gökbilimci Frank Hoogerbeets, yaptığı yeni tahminle bir kez daha adından söz ettirdi.

Dünya, Merkür ve Satürn gezegenlerinin yakınlaşacağını belirten Hoogerbeets, "Ayın 3'ü veya 4'ü civarında, büyük bir sismik olay olabilir. Ayrıca dolunay veya ayın 6 ile 7'si gibi de olabilir. Abartmıyorum. Korku yaratmaya çalışmıyorum. Kritik gezegen geometrisinin sismik olaylara neden olduğu biliniyor. Bunu küçümsememeliyiz." ifadelerini kullandı. 

6 Şubat 2023 tarihinde meydana Kahramanmaraş depremini bilen Hoogerbeets, 3 Şubat tarihinde yaptığı paylaşımda “Er ya da geç bu bölgede (Güney-Orta Türkiye, Ürdün, Suriye Lübnan) 7.5 deprem olacaktır” ifadesini kullanmıştı.

Frank Hoogerbeets kimdir?Avustralyalı gökbilimci Frank Hoogerbeets yeni tahminiyle gündemde - 1

FRANK HOOGERBEETS KİMDİR?

Gezegenlerin dizilimi üzerinden deprem tahminleri yapan Hoogerbeets, aynı zamanda şarkıcı ve söz yazarı kimliğiyle biliniyor. “En İyi Avustralyalı Gökbilimciler” listesinin üçüncü sırasında bulunan Frank Hoogerbeets, 2002 yılında depremlerle ilgili Ditrianum adlı siteyi kurdu.

Hoogerbeets, tahminlerini YouTube kanalında yayımladığı videolarda veya Twitter'da yaptığı paylaşımlarda dile getiriyor.

ALINTI HABER: https://www.ntv.com.tr/dunya/frank-hoogerbeets-kimdiravustralyali-gokbilimci-frank-hoogerbeets-yeni-tahminiyle-gundemde,1EuZxI2iXUmzpNiHz3Rrrw

YORUM YAZ