Fenerbahçe'den tezahürat nedeniyle seyirden men tebligatı alan taraftarlara hukuki destek

03.03.2023 - Cuma 15:27

Fenerbahçe'den tezahürat nedeniyle seyirden men tebligatı alan taraftarlara hukuki destek

Fenerbahçe'nin Konyaspor ile oynadığı karşılaşmada tribünlerdeki bazı tezahüratlar sonrası, taraftarlara 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair kanun kapsamında “spor müsabakalarını seyirden men” tebligatları ulaşmaya başladı.

Fenerbahçe, tebligat ulaşan taraftarlara hukuki destek verileceğini duyurdu.

Fenerbahçe'den yapılan açıklama şöyle:

"Fenerbahçemizin geçtiğimiz hafta sonu Arabam.com Konyaspor ile oynadığı maçta tribünlerde yaşanan bazı tezahüratlar sonrasında taraftarlarımıza 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair kanun kapsamında “spor müsabakalarını seyirden men” tebligatları gelmeye başlamıştı.

Süreci yakından takip eden Kulübümüz, resmi akredite derneklerimizden biri olan Hukukçu Fenerbahçeliler Derneğimiz ile koordineli olarak çalışmalara başladı. Bu bağlamda ülke genelindeki 40 Fenerbahçeli avukatla hukuki destek verilmektedir.

Değerli taraftarlarımızın, kendilerine gelen tebligatlar ile ilgili hukuki sürecin takibi için aşağıda yer alan mail üzerinden bizimle iletişime geçmelerini rica ederiz.

Taraftarlarımızın bilgisine sunarız.

Mail: [email protected]"

Kaynak: Haber Global

ALINTI KAYNAK: https://haberglobal.com.tr/spor/fenerbahceden-tezahurat-nedeniyle-seyirden-men-tebligati-alan-taraftarlara-hukuki-destek-235516

YORUM YAZ