El birliiyle bu ilerin stesinden geleceiz

02.03.2023 - Perşembe 00:29

Bakan Karaismailolu, Hatay'n Krkhan ilesinde kriz merkezindeki basn toplantsnn ardndan Balarmudu Mahallesi'nde vatandalarla bir araya geldi.

Depremzedelere gemi olsun dileinde bulunan Karaismailolu, Trkiye Cumhuriyeti'nin her eyin stesinden gelebileceini syledi.

Depremin zerinden 24 gn getiini hatrlatan Karaismailolu, unlar kaydetti:

"nallah daha gzel gnler olacak. Zamanla her ey eskisinden daha iyi olacak. Buna emin olun. Cumhurbakanmz Recep Tayyip Erdoan bizlere 'gidin Hatayllarla konuun, ne istiyorlarsa yerine getirin' dedi. nallah bizler de dostlarmzla arkadalarmzla hep sizlerle beraber olacaz. Bu sreci beraber atlatacaz. Deprem olmayan illerdeki btn vatandalarmzn gnl sizlerle beraber. nallah ksa srede bu ilerin stesinden geleceiz. Bir tek kayplarmz geri getiremeyiz. Dier btn her ey eskisinden daha iyi olacak. Ona emin olun. Kayplarmza Allah'tan rahmet diliyoruz, mekanlar cennet olsun. Sizlere de Allah sabrlar versin. Yarallarmza acil ifalar diliyoruz. Bizim bundan sonraki grevimiz, derdimiz sizin normal btn ihtiyalarnz karlamak. Sizi eskisinden daha iyi artlara getirmek iin youn bir aba sarf ediyoruz. nallah el birliiyle bu ilerin stesinden geleceiz."

Bakan Karaismailolu, ardndan Hatay'daki sahra hastanesine giderek Salk Bakan Fahrettin Koca ile basna kapal toplant gerekletirdi.

Daha sonra Samanda ilesine hareket eden Karaismailolu, burada adr kentteki depremzedeleri ziyaret etti, ardndan Kltr Merkezi'nde muhtarlarla basna kapal dzenlenen istiare toplantsna katld.

ALINTI KAYNAK: https://www.star.com.tr/politika/bakan-karaismailoglu-el-birligiyle-bu-islerin-ustesinden-gelecegiz-haber-1770810/

YORUM YAZ