Canlı izle! Tirana Beşiktaş maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? Tur maçı!

03.08.2023 - Perşembe 17:41


Canlı izle! Tirana Beşiktaş maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? Tur maçı!









UEFA Konferans Ligi eleme turu ikinci maçında temsilcimiz Beşiktaş, Tirana deplasmanına konuk olacak. Arnavutluk ekibi ile rövanş maçında karşı karşıya gelecek olan siyah beyazlı temsilcimiz maç öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Karşılaşmayı canlı olarak takip etmek isteyen futbolseverler mücadelenin yayın akışı bilgilerini araştırmayı sürdürüyor. İşte maçın ekrana geleceği yayıncı kuruluş ve saat bilgileri…

TİRANA BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

3 Ağustos 2023 Perşembe günü oynanacak olan rövanş müsabakası TSİ saat 21.00’de başlayacak. Karşılaşma S Sport ekranlarından canlı olarak takip edilebilecek.

Avrupa kupalarında 232. müsabaka

Yunanistan’ın Olimpiakos takımına karşı 1957-1958 sezonunda oynadığı maçla beraber Avrupa serüvenine başlayan Beşiktaş, bugüne kadar 231 kez Avrupa kupalarında boy gösterdi. Söz konusu maçlarda 85 galibiyet elde eden Kartal, 99 kez rakiplerine boyun eğerken 47 maçta da sahadan bir puan ile ayrıldı. Siyah-beyazlılar, geride kalan müsabakalarda rakip fileleri 302 defa havalandırırken kalesinde de 347 gole engel olamadı.

Stuart Attwell düdük çalacak

KF Tirana ile Beşiktaş arasında oynanacak müsabakayı İngiltere Futbol Federasyonu’ndan Stuart Attwell yönetecek. Attwell’in yardımcılıklarını Konstantin Hatzidakis ve Neil Davies yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi John Brooks olacak.



Arda Güler'in sakatlığıyla ilgili flaş gelişme! Dönüş tarihi belli oldu

Arda Güler'in sakatlığıyla ilgili flaş gelişme! Dönüş tarihi belli oldu



ALINTI KAYNAK: https://www.cnnturk.com/spor/futbol/canli-izle-tirana-besiktas-maci-hangi-kanalda-ne-zaman-saat-kacta-tur-maci

YORUM YAZ