Bursa Bülbülü'nde Özge Özacar'ın kendi sesi mi? Bursa Bülbülü Arzu'nun sesi kimin?

02.03.2023 - Perşembe 07:58

Ata Demirer'in yeni filmi Bursa Bülbülü, dün itibariyle Disney Plus'ta izleyici karşısına çıktı. Bir süredir merakla beklenen filmin hikayesi ve oyuncuların performansı seyirciden tam puan aldı. Filmde Ata Demirer ve Özge Özacar'ın seslendirdiği şarkılar da izleyici tarafından çok beğenildi. Bursa Bülbülü şarkılarını kimin seslendirdiği merak edildi. Peki Bursa Bülbülü Arzu'nun sesi kimin? Bursa Bülbülü'nde Özge Özacar'ın kendi sesi mi? İşte detaylar...

BURSA BÜLBÜLÜ'NDE ÖZGE ÖZACAR'IN KENDİ SESİ Mİ?

Ata Demirer'in yazıp oynadığı Bursa Bülbülü filminde Özge Özacar'ın canlandırdığı Arzu'nun sesi izleyici tarafından çok beğenildi.

Ata Demirer ile düet yapan Özge Özacar'ın şarkılarda kendi sesini kullanmadığı öğrenildi.

BURSA BÜLBÜLÜ ARZU'NUN SESİ KİMİN?

Filmde Ata Demirer ile birlikte sahne alan Özge Özacar'ın canlandırdığı 'Arzu' karakterinin şarkılarıdaki güzel sesinin sahibinin Melek Büyükçınar olduğu öğrenildi.

MELEK BÜYÜKÇINAR KİMDİR?

Müzisyen bir ailede dünyaya gelen Melek Büyükçınar, küçük yaştan beri müzik dünyasının içinde yer alıyor.

Ortaokul ve lise eğitiminin ardından İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı'na giden Melek Büyükçınar mezun olmasının ardından aynı konservatuarın Müzik Teorisi bölümün eğitimlerini sürdürüyor.

Ünlü bestekârlar Cavit Deringöl'ün torunu olan Melek Büyükçınar'ın amcası da arabesk bestelerle tanınan Sait Büyükçınar.

Melek Büyükçınar; Ajda Pekkan, Seda Sayan, Sinan Akçıl gibi isimlerin sahnesinde back vokal yapmıştır.

ÖZGE ÖZACAR KİMDİR?

Özge Özacar 22 Nisan 1995'te İstanbul'da doğdu. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan Özacar, Zeynep Günay Tan, Merve Taşkan, Harika Uygur gibi isimlerden oyunculuk eğitimleri aldı. Sevgili Geçmiş dizisinde canlandırdığı Azra karakteriyle dikkatleri üzerine çekti. İngilizce ve Fransızca bilmektedir. Özge Özacar, 1,64 metre boyunda, 54 kilo ve Akrep burcudur.

ÖZGE ÖZACAR'IN OYNADIĞI DİZİLER

2019 – Sevgili Geçmiş (TV Dizisi)

2019 – Hababam Sınıfı Yeniden (Sinema Filmi)

2017 – Lise Devriyesi (TV Dizisi)

2016 – Oyunbozan (TV Dizisi)

2015 – Küçük Tatlı Yalancılar (TV Dizisi)

2023 - Bursa Bülbülü (Sinema Filmi)

BURSA BÜLBÜLÜ KONUSU NE?

Senaristliği Ata Demirer'e ait olan Bursa Bülbülü filminde en büyük hayali bir kaset çıkarmak olan Cengiz'in hikayesi anlatılır. Cengiz, Bursa'da bir çay bahçesinde şarkıcılık yapar. Taşkın'la tanışan Cengiz'in hayatı bir anda değişir.

Cengiz, iyi bir çıkış yapmak için dönemin ünlü bestekarı Şerafettin'in bestesini kullanmanın iyi bir fikir olduğunu düşünür. Cengiz bu amaç doğrultusunda ağabeyinden borç alır. Elbette bu süreç herkesin düşündüğü kadar kolay değildir. Kaset çıkarma süresince Cengiz'i, Taşkın'ı ve Taşkın'ın kardeşi Arzu'yu birbirinden şanssız olaylar bekler.

BURSA BÜLBÜLÜ OYUNCULARI KİMLER?

Cem Gelinoğlu

Özge Özacar

Tarık Papuçcuoğlu

Melek Baykal

Erkan Can

Celil Nalçakan

Berkay Tulumbacı

Seda Türkmen

Bedir Bedir

Toygan Avanoğlu

ALINTI KAYNAK: https://www.star.com.tr/magazin/bursa-bulbulu-arzunun-sesi-kimin-bursa-bulbulunde-ozge-ozacarin-kendi-sesi-mi-haber-1760760/

YORUM YAZ