BEYKOZ 1908 3 PUANI 3 GOLLE KAPTI! 3-2 - Spor

01.03.2023 - Çarşamba 10:32

İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grubunda ikinci yarının ilk hafta maçları başlarken ilk 2 sıra için iddialı 2 takımın mücadelesinden Beykoz 1908 A.Ş. Takımı galibiyetle ayrılan taraf oldu 3-2 Bahçelievler Soğanlı Takımı ile ligin ilk yarısında deplasmanda oynanan karşılaşmayı da 4-1 kazanan Boğaziçi ekibi rövanş maçından da 3 puanla ayrılmış oldu.Stat : Beykoz

Hakemler : Uğur Kam, Semih Kökkıran, Berke Berk Oksay

Beykoz 1908 A.Ş. : Yakup Kaan, Berkay, Ahmet Karaosman, A.Samet, Yasin ( Dk.46 Ahmet Can Özdemir ), Selçuk, Ali Özgül ( Dk.70 Şerif ), Arda ( Dk.81 Furkan ), Recep Berk ( Dk.46 Onur Aydın ), Tayfun Karadağ, Oğulkan

Yedekler : Oğuzhan, Doğukan, Mehmet, Cafer Can, Bartu

Antrenör : Özgür Ataçocuğu

Bahçelievler Soğanlı : Süleyman, Fırat Bahşi, Diyar, Şahin, Mesut, Okan, Serkan, Sercan, İzzettin, Erhan, Tayfun ( Dk.63 Mustafa )

Yedekler : Tarık, Fırat Gürbüz, Ekrem, M.Ali, Mehmet, Mustafa, Arda, Emirhan

Antrenör : Suat Şahin

Goller : Dk.45 ve Dk.75 Erhan, Dk.47 ( Penaltıdan ) Tayfun Karadağ, Dk.49 Onur Aydın, Dk.87 A.Samet Ilgar

Kırmızı Kart : Dk.58 Sercan ( Bahçelievler Soğanlı )

Dk.10 Karşılaşmada Beykoz 1908 adına uzaktan kaleyi yoklayan ilk isim Oğulkan Aydın olurken, top Kaleci Süleymna Ürgüt'te kaldı.

Dk.40 Sol taraftan iyi bir bindirme yapan Tayfun Karadağ'ın ortasında Oğulkan Aydın'ın vuruşunda top yandan az farkla auta çıktı.

Dk.42 Soldan Erhan ile gelişe atakta topun aktarıldığı Fırat Bahşi'nin vuruşunda top yan ağlarda kaldı.

Dk.45 Gelişen konuk takım atağında ceza alanı dışından Erhan Dinar'ın yaptığı vuruşta top savunmaya da çarpıp Kaleci Yakup'u yanıltınca müsabakadaki ilk gol Bahçelievler Soğanlı adına gelmiş oldu 1-0.

Dk.47 Beykoz takımı bu yarıya iki değişiklik ile giriş yaptı...Sarı-Siyahlıların ilk etkili atağında ceza alanı içinde Oğulkan Aydın'a yapılan müdahaleye müsabaka hakemi Uğur Kam penaltı düdüğü çaldı. Topun başına geçen tecrübeli isim Tayfun Karadağ'ın vuruşunda topa uzanıp müdahalesini yamasında karşın Kaleci Süleyman ağlarla buluşmasına engel olamayınca müsabakaya eşitlik geldi 1-1

Dk.49 Bu golün şokunu atlatmadan konuk takım bir golü daha kalesinde gördü... oyuna ikinci yarının başında yeni dahil olan 2 isim ile gelen golde sağdan çizgiye inen Ahmet Can Özdemir'in ceza alanına gönderdiği topa iyi yükselip etkili bir kafa vuruşu yapan Onur Aydın durumu eşitledi 2-1

Dk.58 Oyuncu değişikliği nedeni ile kenara gelen Sercan Sevinç çıkmadan hakeme sitem edince direk Kırmızı Kartla oyun dışı kaldı, Bahçelievler Soğanlı takımı kalan dakikaları 10 kişi oynamak zorunda kaldı.

Dk.75 Beykoz ceza alanı çizgisinin hemen gerisinde yapılan faul sonrası verilen serbest atışta topun başına geçen Erhan Dinar etkili bir vuruş ile maça yeniden beraberlik getiren gole imzasını attı 2-2

Dk.78 Beykoz 1908 takımında sol taraftan Tayfun ile kullanılan korner atışından gelen topa ön direk yönünde Kapta Arda Şahin'in kafa vuruşunda top Kaleci Süleyman'da kaldı.

Dk.79 Konuk takım Beykoz savunmasının bir anlık dikkat dağınıklığımı etkili bir atağa dönüştürdü, topu süren Diyar'ın vuruşunda bu sezon ilk kez kaleye geçen genç Yakup Kaan ayakları ile uzanıp gole izin vermedi.

Dk.83 Yine Diyar Uğurlu ile ani çıkışta tehlike yaratan konuk takımda bu ismin vuruşunda Kaleci Yakup Kaan sağına uçarak tek elle topu çıkardı, kornere gönderdi.

Dk.87 Beykoz 1908 takımının kazandığı korner atışında Ahmet Can Özdemir'in  ceza alanına gönderdiği topa savunmadan gelen pozisyon alan A.Samet Ilgar yaptığı dokunuşla maçın skorunu da belirlenmiş oldu 3-2.

HABER: ER-HA BEYKOZ ( TALİP ERCAN )

ALINTI KAYNAK: https://www.turkiyehaberajansi.com/beykoz-1908-3-puani-3-golle-kapti-3-2/124395/

YORUM YAZ