Ateş Kuşları’nda büyük itiraflar! - Son Dakika Magazin Haberleri

25.03.2023 - Cumartesi 22:05

Zümrüt Gülayşe'yi istemek için Mola Yeri'ne geldi. Zümrüt'e tornavidayla saldıran Sabit'e Zümrüt'ün adamı Neco silah doğrulttu. Tam o anda silahın önüne atlayan Barbaros Sabit'in hayatını kurtarırken kendisi ise yaralandı. Doktor Mete, Barbaros'un yaralarını dikip mermiyi çıkararak onu tedavi etti. Gülayşe, Mercan, Ali ve Zıpkın Barbaros'a minnetlerini dile getirdiler. Sabit ise Barbaros'a "Sen beni kurtardın. Herkes kalleş, sen kardeş. Benim kardeş." diyerek teşekkür etti.

Gülayşe, Yakup'u ve Harun'u da organize ederek Barbaros'a sürpriz bir akşam yemeği hazırladı. Barbaros, gördüğü sofra karşısında şaşırdı. Barbaros, hala çok kızgın olduğunu söylese de Gülayşe'ye kıyamayıp sofraya oturmayı kabul etti. Gülayşe ve Barbaros, birbirlerine elleriyle yemek yedirdikten sonra Gülayşe, sokak çocuğu olduğunu, diğer Köksüzlerle beraber Çatal'dan kaçtıklarını ve aslında hiçbiriyle öz kardeş olmadığını itiraf etti. Gülayşe, önce Dima'yı sonra da tüm sokak çocuklarını bir şekilde Çatal'ın elinden kurtaracağını ancak bunun için polise ifade vermeyeceğini söyledi.

Ali, tüm gerçekleri anlatmak üzere Eyüboğlu Köşkü'ne gittiğinde kapıda Mercan'la karşılaşınca büyük bir şoka uğradı.

Kalacak bir yer arayan Çatal ise, yeğeni Nazmiye'nin yardımıyla Riva Park'a ulaştığında içeride sohbet eden Gülayşe ve Barbaros'u gördü.

ALINTI KAYNAK: https://www.sabah.com.tr/magazin/ates-kuslarinda-buyuk-itiraflar-6408936

YORUM YAZ