Ankara'da okullar tatil mi? Ankara'da okullar kaç gün tatil? İşte son dakika açıklaması

28.02.2023 - Salı 06:44

Ankara'da okullar tatil mi sorusu deprem sonrası sıklıkla araştırılıyor. Gelişen hava şartları ve deprem nedeniyle birçok şehirde okullar tatil edildi. Ankara'da da hissedilen depremin etkileri ve hava şartları nedeniyle 7 Şubat Salı günü Ankara'da okullar tatil mi sorusuna yanıt aranıyor.

İstanbul ve Ankara valiliklerinden yapılan açıklamada, 6 Şubat Pazartesi günü hava şartları nedeniyle eğitime ara verildiği duyurulmuştu. Fırtına ve soğuk havanın etkisini sürdürdüğü birçok ilde tatilin devam edecek mi sorusu merak ediliyor. Gelişen deprem ile birlikte doğu illerinde birçok yerde eğitime ara verildi.

7 ŞUBAT SALI GÜNÜ ANKARA'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Beklenen açıklama Milli Eğitim Bakanı Özer'den geldi. Özer; "Tüm Türkiye'de okullarımızı 13 Şubat'a kadar 1 hafta tatil ediyoruz" açıklamasını yaptı.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Özel okullardan deprem mağduru çocuklar için ücretsiz kontenjanÖzel okullardan deprem mağduru çocuklar için ücretsiz kontenjan
İzmir'de korkutan deprem! AFAD duyurduİzmir'de korkutan deprem! AFAD duyurdu
5.6'lık korkutan deprem! 15 saniye sürdü...5.6'lık korkutan deprem! 15 saniye sürdü...

ALINTI KAYNAK: https://www.mynet.com/ankara-da-okullar-tatil-mi-ankara-da-7-subat-sali-gunu-okullar-tatil-oldu-mu-110107094104

YORUM YAZ