Angus Cloud neden öldü? Euphoria Fezco öldü mü?

01.08.2023 - Salı 19:48


Angus Cloud neden öldü? Euphoria Fezco öldü mü?









Dünya genelinde birçok izleyici kitlesine sahip olan Euphoria dizisinde rol alan isimlerden biri olan Angus Cloud’dan kötü haber geldi. Genç oyuncunun yaşamını yitirdiği açıklandı.

ANGUS CLOUD NEDEN ÖLDÜ?

Geçtiğimiz günlerde babasını da kaybeden Cloud kaybının ardından büyük üzüntü yaşamıştı. Ünlü oyuncunun ölüm nedeni henüz açıklamazken The Sun'da yer alan habere göre "aşırı doz" iddialar arasından. Öte yandan genç yıldızın ailesinden yapılan açıklamada, "Bugün inanılmaz bir insana veda etmenin derin bir üzüntüsünü yaşıyoruz. Bir sanatçı, bir arkadaş, bir kardeş ve bir oğul olarak Angus, pek çok açıdan hepimiz için özeldi. Geçen hafta babasını defnetti ve bu kayıpla yoğun bir şekilde mücadele etti. Elimizdeki tek teselli, Angus'un artık en iyi arkadaşı olan babasıyla yeniden bir araya geldiğini bilmek. Angus akıl sağlığıyla mücadelesi konusunda açıktı ve umarız ölümünün başkalarına yalnız olmadıklarını ve bununla kendi başlarına sessizce mücadele etmemeleri gerektiğini hatırlatır." denildi.

ANGUS CLOUD KİMDİR?

Angus Cloud, HBO dizisi "Euphoria"daki Fezco rolüyle tanınan Amerikalı bir aktördür. Projede, bir uyuşturucu satıcısını ve ana karakterlerden biri olan Zendaya'nın canlandırdığı Rue Bennett'in arkadaşını oynuyor. "Euphoria"daki çıkış yapan rolünden önce, Angus Cloud sınırlı bir oyunculuk deneyimine sahipti ve dizideki performansı büyük beğeni topladı.  Cloud, 10 Temmuz 1998 yılında Amerika'da dünyaya geldi.Oyuncu Oakland Sanat Okulu'nda Üretim Tasarımı Okulu'nda eğitim aldı. Angus Cloud bir restoranda çalışırken, kendisini dolandırdığını düşündüğü Euphoria oyuncu yönetmeni Jennifer Venditti tarafından keşfedilmiştir. 2019-2022 yılları arasında yayınlanan Euphoria isimli dizide canlandırdığı Fezco karakteri ile büyük bir üne kavuşan Angus Cloud 31 Temmuz 2023 tarihinde evinde ölü bulundu.



Euphoria Dizisinin Konusu Nedir? Oyuncuları Ve İsimleri Neler? Euphoria Dizisi Kaç Sezon Kaç Bölüm?

Euphoria Dizisinin Konusu Nedir? Oyuncuları Ve İsimleri Neler? Euphoria Dizisi Kaç Sezon Kaç Bölüm?



ALINTI KAYNAK: https://www.cnnturk.com/kultur-sanat/angus-cloud-neden-oldu-euphoria-fezco-oldu-mu

YORUM YAZ