Adım Farah dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?

01.03.2023 - Çarşamba 22:14

Adım Farah dizisi konusu ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. Yeni sezon dizisi Adım Farah her çarşamba akşamı seyircisiyle buluşacak. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizi FOX TV ekranlarında yayınlanacak. Peki, Adım Farah dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?

ADIM FARAH DİZİSİ KONUSU

Farah (Demet Özdemir), 28 yaşında İranlı bir kadındır. 6 sene evvel İran'dan Fransa'ya kaçarken İstanbul'da durmak zorunda kalır çünkü hamile olduğunu öğrenmiştir. Kaçak olarak burada yaşamaya başlar. Üstelik, oğlu Kerimşah' (Rastin Pakhanad)'ın nadir rastlanan bir hastalığı vardır. Bağışıklık sistemi doğuştan çok zayıf olduğundan, Kerimşah hastalıklara açıktır. Bu yüzden steril bir ortamda yaşamak zorundadır. Tıp eğitimi almış olmasına rağmen, Farah kaçak olarak İstanbul'da temizlikçi olarak çalışmaktadır. Farah'ın hayattaki gayesi oğlu Kerimşah'ın sağlığına kavuşması ve normal çocuklar gibi bir hayatı olabilmesidir. Bir an evvel para biriktirip oğlunun tedavisini tamamlayıp tekrar Fransa'ya gidecektir.

adım-farah

Ancak Farah'ın dünyası bir gecede alt üst olur. Temizliğe gittiği bir mekânda mafyanın işlediği bir cinayete şahit olur ve Tahir Lekesiz (Engin Akyürek) ile tanışır. Farah, canı pahasına olay yerini hiçbir iz bırakmadan temizler. Ancak cinayetin görgü tanığı olduğu için mafya öldürülmesini ister ve bu görev Tahir'e verilir. Tahir, mafya liderinin yanında büyümüş, kimsesiz, yalnız bir adamdır. Ölen kişinin polis olduğu ortaya çıkınca Farah için işler daha da içinden çıkılmaz hale gelir. Bir yandan da polis Mehmet (Fırat Tanış) tarafından sıkıştırılmaktadır.
Tahir ve Farah bu ölüm kalım çıkmazında önüne geçemedikleri duygularıyla da sınanacaklardır.

adım-farah-dizisi

ADIM FARAH DİZİSİ OYUNCULARI

Adım Farah dizisi oyuncuları arasında Demet Özdemir, Engin Akyürek, Fırat Tanış, Senan Kara, Lale Başar, Oktay Çubuk ve Mustafa Avkıran ve Ali Sürmeli gibi isimler bulunuyor.

adım-farah1

Demet Özdemir - Farah Erşadi
Engin Akyürek - Tahir Lekesiz
Fırat Tanış - Mehmet Koşaner
Ali Sürmeli - Orhan Koşaner
Mustafa Avkıran - Ali Galip Akıncı
Senan Kara - Vera Akıncı
Lale Başar - Perihan Koşaner
Oktay Çubuk - Kaan Akıncı
Derya Pınar Ak - Gönül Koşaner
Rastin Paknahad - Kerimşah

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Üç Kız Kardeş'in Somer'inin 13 yaş büyük sevgilisi bakın kimmiş! Üç Kız Kardeş'in Somer'inin 13 yaş büyük sevgilisi bakın kimmiş!
Survivor’ın yıldızı ile sevgili! Dudak dudağa pozSurvivor’ın yıldızı ile sevgili! Dudak dudağa poz
Ölen fenomenin hesabından yapılan paylaşım gündemdeÖlen fenomenin hesabından yapılan paylaşım gündemde

ALINTI KAYNAK: https://www.mynet.com/adim-farah-dizisi-oyunculari-kimdir-konusu-nedir-iste-adim-farah-dizisi-konusu-oyunculari-ve-isimleri-448949-mymagazin

YORUM YAZ