Aboubakar attı Beşiktaş kazandı! Siyah-beyazlılar, Ankaragücü'nü 2-1 mağlup etti

05.03.2023 - Pazar 21:13

Spor Toto Süper Lig'de oynadığı son 3 mücadeleyi kazanamayan Beşiktaş, Mke Ankaragücü'nü mağlup ederek galibiyet özlemine son verdi.

Beşiktaş'taki 3. dönemine iyi bir başlangıç yapmayan ve çıktığı 4 karşılaşmada takıma skor katkısı sağlayamayan Vincent Aboubakar, Ankaragücü maçında ilk golünü kaydetti. 31 yaşındaki futbolcu, maçtan önce hem takım arkadaşlarına hem de teknik heyete güven veren ifadeler kullanarak, "Ankaragücü maçını boş geçmeyeceğim. Kendimi geldiğim ilk güne göre fiziksel açıdan da daha iyi hissediyorum. Artık gol atmaya başlayıp herkesi mutlu etmek istiyorum" demişti.

Aboubakar attı Beşiktaş kazandı! Siyah-beyazlılar, Ankaragücü'nü 2-1 mağlup etti

Süper Lig'de oynadığı son 3 maçı kazanamayan Beşiktaş, Mke Ankaragücü'nü 2-1 mağlup ederek galibiyet özlemine son verdi.

Beşiktaş'ı deplasmanda 21 yıldır mağlup edemeyen Ankaragücü galibiyet hasretini dindiremedi. Rakibi karşısında İstanbul'daki son galibiyetini 17 Şubat 2002'de 2-1'lik sonuçla alan sarı-lacivertliler, daha sonra deplasmandaki 15 maçı da kazanamadı. Bu son 15 maçın 14'ünü ise Beşiktaş galip bitirdi.

Aboubakar attı Beşiktaş kazandı! Siyah-beyazlılar, Ankaragücü'nü 2-1 mağlup etti

Süper Lig'de çıktığı 22 karşılaşmada 11 galibiyet, 7 beraberlik ve 4 yenilgi yaşayan Beşiktaş, Ankaragücü'nü mağlup ederek puanını 43'e çıkardı. Öte yandan oynadığı maçların 6'sını kazanan, 4'ünde berabere kalan ve 11'inden mağlubiyetle ayrılan MKE Ankaragücü ise 22 puanda kaldı.

Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Spor Editörü Haberler.com - Spor

MKE Ankaragücü Ankaragücü Beşiktaş Spor Haberler

ALINTI KAYNAK: https://www.haberler.com/spor/son-dakika-aboubakar-atti-besiktas-kazandi-15676637-haberi/

YORUM YAZ